Bedrijven

Innovatieve bedrijven werken in The New Farm samen aan Smart Urban Food Solutions: de voedselvraagstukken en -oplossingen van morgen. Het gebouw is speciaal aangepast aan de vereisten van vertical urban farming.

3 ecologische zones

Naast het geavanceerde LivingLab is er een hightech-zone waar bedrijven samenwerken aan nieuwe technologieën en teelttechnieken, robotica en circulariteit. In de farm-zone worden Smart Urban Food Solutions toegepast in de praktijk. Zie jij jezelf hier al tussen?

LivingLab

In het LivingLab werken bedrijven en kennisinstellingen samen aan het ontwikkelen, testen en implementeren van Smart Urban Food Solutions. Zij passen hun innovaties toe in een speciaal ingericht deel van het LivingLab, waaronder een cel van bijna tien meter hoog op de vierde en gedeeltelijk doorgebroken vijfde verdieping. Het LivingLab wordt geregeld bezocht door internationale delegaties.

Hightechbedrijven

Nederland loopt internationaal voorop als het gaat om moderne tuinbouw. Op de vijfde verdieping werken grote en kleine bedrijven samen aan nieuwe technologieën en oplossingen voor telen, energie en circulariteit. Zij presenteren hier hun innovaties aan een breder publiek, waaronder investeerders en kennisinstellingen, en maken Nederland leidend in vertical urban farming.

Kleinschalige productie

De farm-zone op de vierde verdieping biedt vernieuwende bedrijven de mogelijkheid om vertical urban farming toe te passen. Denk aan zeewierteelt, het kweken van zwammen en insecten, of het verbouwen van algen en kressen. Doordat er geen invloeden zijn van buitenaf is de productie volledig beheersbaar en kan men nauwkeurig differentiëren op smaak, kleur en voedingsstoffen.

Think Vertical

Word een
New Farm Citizen

Loop jij bij het horen van de woorden vertical urban farming over van de innovatieve ideeën? Ben jij een van die vertical thinkers die van Den Haag het Silicon Valley van de urban farming gaat maken? Neem contact op. Ook als je The New Farm een keer wilt bezoeken, gewoon meer wilt weten over vertical urban farming, of als je een event organiseert en een inspirerende locatie zoekt.

* verplicht veld
Nieuwsbrief *

"Ze noemen mij
ook wel de luie boer
met de app"