Educatie

De derde verdieping van The New Farm is een inspirerende ontmoetingsplek waar innovatieve bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen hun ideeën en inzichten delen.

Educatieve en creatieve broeikas

Kennisoverdracht, kennis delen, ontmoeten en verbinden: dit is de educatieve en creatieve broeikas voor kruisbestuiving op het gebied van Smart Urban Food Solutions.

Uitstekende faciliteiten

The New Farm is uitstekend uitgerust voor lezingen, presentaties en themabijeenkomsten. De zaal voor plenaire bijeenkomsten biedt ruimte aan 230 personen, met daaromheen meerdere ruimtes voor break-outsessies en workshops.

Kruisbestuiving

De educatieve ruimtes zijn zowel bestemd voor bedrijven en instellingen van binnen The New Farm als daarbuiten. Zo biedt The New Farm kansen voor een interessante kruisbestuiving tussen een breed scala aan bedrijven en kennisinstellingen.

Onderwijsinstellingen gezocht

Naast reguliere events, lezingen en presentaties is er ook ruimte voor onderwijsinstellingen die hun programma op het gebied van voedsel, landbouw, smart cities, life sciences en vertical urban farming willen aanbieden daar waar de actie plaatsvindt: vanuit The New Farm.

Think Vertical

Word een New Farm Citizen

Loop jij bij het horen van de woorden vertical urban farming over van de innovatieve ideeën? Ben jij een van die vertical thinkers die van Den Haag het Silicon Valley van de urban farming gaat maken? Neem contact op. Ook als je The New Farm een keer wilt bezoeken, gewoon meer wilt weten over vertical urban farming, of als je een event organiseert en een inspirerende locatie zoekt.
* verplicht veld
Nieuwsbrief *

Je bent welkom om ons te
bezoeken op een van onze
open dagen en avonden