Horeca

Samen genieten van de producten die in The New Farm zijn geteeld. Van op ledverlichting grootgebrachte sla uit de Leafy Green Machine tot tilapiafilet uit de viskwekerij op de bovenste verdieping.

Waar telen, bereiden en eten samenkomen

Gasten en bezoekers ervaren hoe de gewassen en producten worden geteeld, geoogst, verpakt en bereid: dit is stadslandbouw in zijn meest pure vorm. Waar telen, bereiden en eten samenkomen.

Markthal en restaurants

Op de begane grond van The New Farm is ruimte voor een markthal en een of meer restaurants die de producten en gewassen die in het gebouw worden geteeld aanbieden. Er is bovendien de mogelijkheid van een groot terras aan de Fruitweg.

Essentieel onderdeel

De markthal en restaurants vormen een essentiële schakel binnen het succes van The New Farm: zij vervullen de verbindende functie tussen de voedselproducerende bedrijven in het gebouw en de consument.

Bevlogen ondernemers gezocht

Voor de exploitatie van retail- en horecaconcepten in The New Farm zijn wij op zoek naar innovatieve ondernemers met een groen hart. Heb jij ideeën over duurzame productie, bereiding en consumptie? We horen graag van je.

Think Vertical

Word een
New Farm Citizen

Loop jij bij het horen van de woorden vertical urban farming over van de innovatieve ideeën? Ben jij een van die vertical thinkers die van Den Haag het Silicon Valley van de urban farming gaat maken? Neem contact op. Ook als je The New Farm een keer wilt bezoeken, gewoon meer wilt weten over vertical urban farming, of als je een event organiseert en een inspirerende locatie zoekt.

* verplicht veld
Nieuwsbrief *

Je bent welkom om ons te
bezoeken op een van onze
open dagen en avonden