Start-ups

Start-ups leggen de basis voor de volgende generatie van technologieën en toepassingen. Een bloeiend innovatief ecosysteem is daarom niet compleet zonder een sterke start-up community.

Start Vertical

De begeleiding van ons programma Start Vertical zorgt ervoor dat de slagingskans van de nieuwe ondernemingen stijgt. Zodat uiteindelijk niet alleen de individuele start-up, maar het hele ecosysteem de vruchten plukt.

Faciliteiten

Onze Incubator biedt goede huisvesting tegen lage kosten, toegang tot onderzoeksfaciliteiten en begeleiding op afroep. De workspaces zijn inclusief printer, internet, schoonmaak, deurbeheer, stoelen en tafels, maar we bieden ook interessante events en netwerkmogelijkheden.

Begeleiding op maat

We geven start-ups zowel individuele als groepsbegeleiding. Om te beginnen krijg je trainingen in pitchen, sales en productontwikkeling. Maar denk ook aan het regelen van intellectueel eigendom, hulp bij internationale expansie of marktonderzoek. Daarnaast begeleiden mentors je op specifieke gebieden, zoals journey mentors of financial mentors om kapitaal te organiseren.

Kapitaalinjectie

De Accelerator is een intensieve periode van begeleiding, vaak met investering om de slagingskans te vergroten. We bieden zowel toegang tot fondsen als seed capital, maar ook management in ruil voor equity. Hierbij wordt senior management onderdeel van de start-up en werkt mee aan het laten slagen ervan in ruil voor aandelen.

Think Vertical

Word een New Farm Citizen

Loop jij bij het horen van de woorden vertical urban farming over van de innovatieve ideeën? Ben jij een van die vertical thinkers die van Den Haag het Silicon Valley van de urban farming gaat maken? Neem contact op. Ook als je The New Farm een keer wilt bezoeken, gewoon meer wilt weten over vertical urban farming, of als je een event organiseert en een inspirerende locatie zoekt.
* verplicht veld
Nieuwsbrief *

Je bent welkom om ons te
bezoeken op een van onze
open dagen en avonden