Event of verrassend uitje

The New Farm is de perfecte locatie een bijzonder evenement of een
verrassend bedrijfsuitje. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn of
neem contact met ons op voor meer informatie.

Field day, bijzonder evenement
of verrassend uitje

Field day

Bekijk de vernieuwende teeltoplossingen in de kassen op het dak, bezoek de viskwekerij er direct onder of neem een kijkje bij de oesterzwammen die op koffiedik groeien. Een field day bij The New Farm is een programma op maat, afgestemd op de interessegebieden en behoeften van jouw organisatie. Er zijn uitgebreide faciliteiten om in grotere en kleinere groepen aan nieuwe ideeën te werken. Sluit de dag af met een zinnenprikkelende food experience in ons restaurant.

 

Events

The New Farm organiseert geregeld events, zowel voor de bedrijven die in het gebouw zijn gevestigd als voor andere instellingen en organisaties. Op 26 januari 2017 vond hier de Nationale Voedseltop plaats en op 28 en 29 juni 2017 werd de Europese ERIAFF Conference in ons gebouw georganiseerd. Naast faciliteiten bieden we ook uitgebreide organisatorische ondersteuning. Graag nodigen we je uit om jouw event in The New Farm te hosten! Houd deze website bovendien in de gaten voor onze eigen events.

Uitje

Voor bedrijven en organisaties die weleens wat anders willen, is The New Farm een bijzonder geschikte locatie voor een bedrijfsuitje. Met een kas op het dak, een viskwekerij op de zesde en de Kookfabriek op de derde verdieping is er sowieso genoeg te beleven. We organiseren een onvergetelijk, verrassend leerzaam en ontspannend uitje met een interessante mix van bedrijfsbezoeken, presentaties, koken, proeven en genieten.

 

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie over een field day, evenement of uitje contact op met     +31 (0)6 23 94 50 82