Nieuws & Agenda

Think Vertical

Nieuws Detail

Nieuws & Agenda

Think Vertical

Groe(n)ten van de buren

Al kaarten gekocht voor Groe(n)ten van de buren? Koop snel voordat we vol zijn, ga naar:
www.urbanfarmers.nl/product/groentenvandeburen

Voor wat extra inspiratie ga naar de Talkshow Food for Thought, van het Nutshuis, onderdeel van It's all about Food Festival
http://nutshuis.nl/agenda/talkshow-food-thought#.WdH_jxO0OlO

oktober 5, 2017|

You might also like this:

Interview met Annelies GoedbloedHaagse Zwam werkt aan totale verduurzaming: lokale voedselproductie op koffiedik. Koffiedik zetten wij – vers en schoon en lokaal – in als grondstof. Daar kweken we oesterzwammen mee en daarmee.

Het nieuwe gebouwDe New Farm heeft de aannemer inmiddels opdracht gegeven voor de grootschalige verbouwing van de begane grond en 1e verdieping. Door deze ingreep krijgt het gebouw een nieuwe entree met.

Groe(n)ten van de burenAl kaarten gekocht voor Groe(n)ten van de buren? Koop snel voordat we vol zijn, ga naar: www.urbanfarmers.nl/product/groentenvandeburenVoor wat extra inspiratie ga naar de Talkshow Food for Thought, van het Nutshuis,.

Op de hoogte blijven van

het laatste nieuws? Meld je aan

voor onze nieuwsbrief!


juli 12, 2017|

You might also like this:

Samenwerking met Haagse HogeschoolVan februari tot juni zal een groep van 25 design studenten van de Haagse Hogeschool voor het semester Design with Nature in het Food Lab van The New Farm aan de slag.

Nationaal Vertical Farming Symposium Op 26 september is het zover, het eerste Nationaal Vertical Farming Symposium zal plaatsvinden in het prachtige pand van The New Farm in Den Haag. Praat mee over verticale en.

Welkom @ TNF Fungalogic!Interview met Marc Postel mede eigenaar van de start-up Fungalogic. Door: Peter de Groot At Fungalogic, we believe nature holds the key to a sustainable building industry. We aim to turn a.

Op de hoogte blijven van
het laatste nieuws? Meld je aan
voor onze nieuwsbrief!