Nieuws & Agenda

Think Vertical

Terugblik Groe(n)ten van de Buren

Groeit een kastomaat in het Westland anders dan een kastomaat in de stad?

 

Zaterdag 14 oktober hebben we daar, in samenwerking met Tomatoworld (Honselersdijk) antwoord op gegeven. Op de excursie ‘Groe(n)ten van de Buren’ werden 60 deelnemers meegenomen op avontuur: middels interactieve rondleidingen en smaaktesten bij Tomatoworld, UrbanFarmers en HaagseZwam konden bezoekers zelf bepalen wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen stad en land.

 

Groe(n)ten van de Buren was een groot succes en dit smaakt letterlijk naar meer. Houd de website in de gaten voor upcoming excursies en events.

 

Groe(n)ten van de Buren is mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Den Haag, Gemeente Westland, Rabobank Westland

november 15, 2017|the new farm, Urban farming, 

You might also like this:

LivingLabVia de website en social media van The New Farm heeft u kennis kunnen maken met ons LivingLab, maar wat is het LivingLab nu precies? Het Living Lab is een kennis-.

Interview met Annelies GoedbloedHaagse Zwam werkt aan totale verduurzaming: lokale voedselproductie op koffiedik. Koffiedik zetten wij – vers en schoon en lokaal – in als grondstof. Daar kweken we oesterzwammen mee en daarmee.

Het nieuwe gebouwThe New Farm krijgt een nieuwe entree met een nieuwe uitstraling. Onlangs hebben we de aannemer het startsein gegeven voor een ingrijpende verbouwing van de begane grond en de eerste.

Op de hoogte blijven van
het laatste nieuws? Meld je aan
voor onze nieuwsbrief!