Nieuws & Agenda

Think Vertical

Nationaal Vertical Farming Symposium

 

Op 26 september is het zover, het eerste Nationaal Vertical Farming Symposium zal plaatsvinden in het prachtige pand van The New Farm in Den Haag. Praat mee over verticale en indoor gewassenteelt, automatisering duurzaamheid en de rol van Nederland binnen de Agri-sector met experts uit heel Nederland en draag bij aan de wereldwijde verduurzaming van ons voedselsysteem.

 

Dit kom jij te weten tijdens het symposium:

• Vertical Farming Business: Hoe ontwikkel je als (jonge) ondernemer een gezonde business? Hoe integreer je sociale en duurzame aspecten in je onderneming?

• Science & Smart Food Solutions: Welke state-of-the-art kennis en technologie heeft Nederland in huis op het gebied van Vertical Farming?

• Accelereren van de voedseltransitie: Hoe wordt Nederland een creatieve broeikas op gebied van Vertical Farming? Wat is nodig op gebied van regelgeving, onderwijs, samenwerking en financiering?

 

Sluit je op 26 september aan bij de toekomstdenkers, experts en veranderaars uit de agri- en voedselsector en ontdek hoe we in en vanuit Nederland met Vertical Farming een zero-mile en zero-waste food supply gaan realiseren!

 

Tickets zijn nu verkrijgbaar via:
http://www.globalverticalfarming.com/symposium

 

Fotocredits: Farm.One

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

september 13, 2018|

You might also like this:

Samenwerking met Haagse HogeschoolVan februari tot juni zal een groep van 25 design studenten van de Haagse Hogeschool voor het semester Design with Nature in het Food Lab van The New Farm aan de slag.

Welkom @ TNF Fungalogic!Interview met Marc Postel mede eigenaar van de start-up Fungalogic. Door: Peter de Groot At Fungalogic, we believe nature holds the key to a sustainable building industry. We aim to turn a.

The New Farm door Ytje VeenstraThe New Farm Door: Ytje Veenstra Op een zonnige ochtend in december stap ik op station Haarlem in de trein. Ik ga een bezoek brengen aan The New Farm in.

Op de hoogte blijven van
het laatste nieuws? Meld je aan
voor onze nieuwsbrief!