Nieuws & Agenda

Think Vertical

Samenwerking met Haagse Hogeschool

Van februari tot juni zal een groep van 25 design studenten van de Haagse Hogeschool voor het semester Design with Nature in het Food Lab van The New Farm aan de slag gaan met natuurlijke materialen. De opdracht is het verkennen van de mogelijkheden van organische materialen voor product ontwerp. Zo doen zij onderzoek naar het verwerken en bewerken van fruit- en groenteschillen, zeewieren en kombucha-leer om hier een duurzaam product mee te ontwerpen.

februari 5, 2019|

You might also like this:

Nationaal Vertical Farming Symposium Op 26 september is het zover, het eerste Nationaal Vertical Farming Symposium zal plaatsvinden in het prachtige pand van The New Farm in Den Haag. Praat mee over verticale en.

Welkom @ TNF Fungalogic!Interview met Marc Postel mede eigenaar van de start-up Fungalogic. Door: Peter de Groot At Fungalogic, we believe nature holds the key to a sustainable building industry. We aim to turn a.

The New Farm door Ytje VeenstraThe New Farm Door: Ytje Veenstra Op een zonnige ochtend in december stap ik op station Haarlem in de trein. Ik ga een bezoek brengen aan The New Farm in.

Op de hoogte blijven van
het laatste nieuws? Meld je aan
voor onze nieuwsbrief!