The New Farm Citizens

Deze pioniers brengen de oplossingen voor de voedselproblemen van morgen vandaag al in de praktijk. Zij zijn de citizens van The New Farm. Staat jouw bedrijf of start-up hier straks tussen?

Think Vertical

Haagse Zwam

De circulaire economie, oftewel de volledige verduurzaming van afvalstromen: Haagse Zwam is er dik mee. Net als met koffiedik. Ze kweken er prachtige oesterzwammen op. Zo gebruiken ze afval als een verse, schone en lokale grondstof, met heerlijk resultaat.

haagsezwam.nl

Horticoop & Leafy Green Machine

Coöperatief Koninklijk Tuinbouwcentrum Horticoop, meer dan honderd jaar oud, brengt samen met het Amerikaanse Freight Farms de Leafy Green Machine naar Europa. Deze gerecyclede scheepscontainer met ledverlichting, hydroponic- en klimaatsysteem creëert een ideale groeiomgeving voor bladgroenten: tot 90% minder waterverbruik en nauwelijks tot geen gewasbescherming nodig.

horticoop.nl

De Kookfabriek

Zelf koken met de producten uit The New Farm? Dat kan! Al twintig jaar is de prachtige kookstudio van de Kookfabriek gevestigd in het gebouw van The New Farm. Het is dé locatie voor een culinaire activiteit met vrienden, collega’s of relaties in groepen van 10 tot 140 personen. 

kookfabriek.nl

Rebelurbanfarms

Door het telen van microgreens in de stad zonder kunstmest en pesticiden wil Rebelurbanfarms de manier waarop voedsel wordt geproduceerd veranderen en decentraliseren. Daarnaast willen ze de voedzaamste groenten aanbieden. Groenten die door hun hoge gehalte aan vitaminen en mineralen op de meest efficiënte manier op het bord van de consument belanden, en dat met de laagst mogelijke ecologische voetafdruk. Rebelurbanfarms is ervan overtuigd dat het kan met microgreens. rebelurbanfarms.nl

Groei mee met de pioniers van The New Farm.

Volg ons op social media voor nieuws,

onderzoeken, ideeën en innovaties.