The New Farm Citizens

Deze pioniers brengen de oplossingen voor de voedselproblemen van morgen vandaag al in de praktijk. Zij zijn de citizens van The New Farm. Staat jouw bedrijf of start-up hier straks tussen?

Think Vertical

Haagse Zwam

De circulaire economie, oftewel de volledige verduurzaming van afvalstromen: Haagse Zwam is er dik mee. Net als met koffiedik. Ze kweken er prachtige oesterzwammen op. Zo gebruiken ze afval als een verse, schone en lokale grondstof, met heerlijk resultaat.

haagsezwam.nl

i-did

Wij geloven in een sociale en circulaire samenleving. Een samenleving waar iedereen een bijdrage levert om de cirkel draaiend te houden en waar niemand wordt
buitengesloten. Daarom begeleiden we mensen die lang in de bijstand hebben gezeten naar werk.

Ook ontdekten we dat niet meer draagbare kleding een nieuwe grondstof oplevert. Een hoogwaardig kwaliteit vilt, waarin het karakter van de oorspronkelijke kleding is terug te zien. We gebruiken ons gerecycled vilt voor mooie design producten zoals tassen en nu ook als toepassing voor interieur design producten die de akoestiek van een ruimte enorm verbeteren.

i-did.nl

De Kookfabriek

Zelf koken met de producten uit The New Farm? Dat kan! Al twintig jaar is de prachtige kookstudio van de Kookfabriek gevestigd in het gebouw van The New Farm. Het is dé locatie voor een culinaire activiteit met vrienden, collega’s of relaties in groepen van 10 tot 140 personen. 

kookfabriek.nl

Rebelfarms

Door het telen van microgreens in de stad zonder kunstmest en pesticiden wil Rebelurbanfarms de manier waarop voedsel wordt geproduceerd veranderen en decentraliseren. Daarnaast willen ze de voedzaamste groenten aanbieden. Groenten die door hun hoge gehalte aan vitaminen en mineralen op de meest efficiënte manier op het bord van de consument belanden, en dat met de laagst mogelijke ecologische voetafdruk. Rebelurbanfarms is ervan overtuigd dat het kan met microgreens.

rebelfarms.nl

UpTown Greens

Ronald Timmermans is een serie-ondernemer die nu met UpTown Greens het belang en de commerciele haalbaarheid van vertical farming wil aantonen. Op de 4e verdieping vind je zijn munt farm waar hij diverse muntsoorten kweekt voor de horeca.

uptowngreens.nl

Groei mee met de pioniers van The New Farm.

Volg ons op social media voor nieuws,

onderzoeken, ideeën en innovaties.